Business Model Innovation

Hoe kunnen bedrijven in een wereld van  voortdurende transformatie – waar de verwachtingen van de klant sneller dan ooit veranderen, groeien, evolueren en versnellen – meer doorbraak en winstgevende groei leveren? Door te onderzoeken welke veranderingen in het bedrijfsmodel langdurig waarde leveren en deze consistent door te voeren en blijvend te optimaliseren.

Bakker Business Transformation Logo

Transformeren naar een stabiel marktaandeel

Business Transformation is essentieel voor het overleven van disruptie in een verstoorde markt (Disruptive Market). Om voorop te blijven lopen moeten bedrijven transformeren. Zelfs wanneer ze hun markten al domineren. Maar 75% van de Business Transformations mislukken. Grotendeels omdat het de meeste bedrijven ontbreekt aan een gedisciplineerde aanpak. Wij helpen klanten deze kansen te overwinnen.

Business Model Innovation

Om succesvol te zijn is het van belang dat de business elementen die er voor zorgen dat het bedrijf of de organisatie waarde kan creëren daarop afgestemd zijn. De Business Model Innovation.

Omdat de huidige generatie ondernemers veelal disruptive strategies gebruikt, strategieën die niet enkel uit zijn op het concurreren met de meest succesvollen in de markt (de sustainable innovation), is het belang van een succesvol strategie uitegwerkt tot een business model groter dan ooit.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn? Welke waarde vertegenwoordig je voor de klant? Wie is die klant? Hoe werk je toe naar een goede relatie met hen? En welk verdienmodel ligt hieraan ten grondslag? Pas wanneer je de antwoorden op de vragen helder hebt kun je verwachten dat de implementatie ervan ook daarwerkelijk tot succes leidt.

Onderzoek verdient zich altijd terug

Hoe creëer je een succesvolle strategie?

Wij helpen bedrijven bij het identificeren van de grote stappen die nodig zijn om een bedrijf in staat te stellen maximale en duurzame aandeelhouderswaarde te creëren. Wij leveren winnende transformaties aan onze klanten door gebruik te maken van de geavanceerde Business Modellen gebaseerd op onderzoeken van Harvard Business School gecombineer met ons eigen Transformatie Model en diepgaande expertise in de sector. Op basis van een uitgebreide bedrijfsstrategiediagnose maken wij op feiten gebaseerde analyses om de belangrijkste hefbomen voor waardecreatie te identificeren en aan te pakken. Tijdens een strategisch transformatietraject leggen wij de nadruk op groei en duurzame rendementen voor prestaties op de lange termijn.

Wil je weten of jouw bedrijf wel insteekt op maximaal voordeel voor jouw klanten en dus maximale omzetverhoging?

Doe nu de Value Scan

Succes is geen toeval

Doe de Value Scan en steek in op een strategie die future-proof is

Wacht niet tot blijkt dat succes of verdere groei van jouw bedrijf of organisatie uitblijft maar doe nu de Value Scan van Bakker Business Transformation. Gebaseerd op het Business Transformation Model. Met vragen over:

En krijg inzichtelijk welke verbeterpunten om aandacht vragen. Hoe zeker je misschien nu ook bent van jouw positie in de markt, verandering is uiteindelijk onvermijdelijk. Door hierop te anticiperen voorkom je het risico om marktaandeel te verliezen en blijft de omzet groeien.

Onze nieuwsbrief

Let’s keep in touch

Word je geraakt door wat je hier op de site leest over Innovatie, Transformatie, Value Proposition, Business Models, Sustainability, Disruption, Marketing, Automation en meer? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil samen transformeren!

Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief:

hbspt.forms.create({
region: “na1”,
portalId: “8828550”,
formId: “2f8857eb-e49e-4812-ba9d-94047c354f6e”
});