Bakker Business Transformation

Wij helpen Start-ups, Scale-ups en Grown-ups bij klantgerichte Transformatie & Innovatie. Zowel bedrijfskundig als bij de digitale transformatie. Dit doen we in sectoren waar Marketing en Customer Experience van grote waarde zijn. Van strategie tot en met realisatie. 

Bakker Business Transformation Logo

Missie

Het is onze missie om bedrijven en organisaties succesvoller te maken door zowel de diensten en producten, het bedrijf en de Marketing, Sales en Sevice Customer Centric in te richten.

Visie

Het is onze visie om leading te zijn in Nederland bij de Transformatie en Innovatie van Start-ups, Scale-ups en Grown-ups waardoor zij succesvoller zijn en hun werk met meer tevredenheid doen.

Doelstelling

Het is onze purpose bedrijven een toekomstvaste positie in de markt te helpen ontwikkelen en deze gezamelijk te consolideren waardoor succes geen toeval meer is maar een logisch gevolg.

Succes is geen toeval

Tranformeren en Innoveren van binnenuit

In de bijna 30 jaar dat ik als Marketing strateeg werkzaam was heb ik gemerkt dat de belangrijkste voorwaarde voor succes vaak ontbrak: Een klantgerichte benadering – de Customer Centric Strategy.  En minstens zo belangrijk, het uitrollen en consolideren ervan op alle lagen van de organisatie: De Value Proposition, het Business Model, Product Development, de Marketing Strategie en de Automation van Marketing, Sales & Service. Nadat ik mij gespecialiseerd heb in Disruptive Strategy en Innovation Management heb ik het Bakker Business Transformation ontwikkeld waarmee bedrijven en organisaties gegarandeerd succesvoller worden en hun klanten en medewerkers meer tevreden zijn. 

 

Drs. Chantal Bakker

Senior Marketeer & Business Strateeg

Wil je weten of jouw bedrijf wel insteekt op maximaal voordeel voor jouw klanten en dus maximale omzetverhoging?

Doe nu de Value Scan

Succes is geen toeval

Doe de Value Scan en steek in op een strategie die future-proof is

Wacht niet tot blijkt dat succes of verdere groei van jouw bedrijf of organisatie uitblijft maar doe nu de Value Scan van Bakker Business Transformation. Gebaseerd op het Business Transformation Model. Met vragen over:

En krijg inzichtelijk welke verbeterpunten om aandacht vragen. Hoe zeker je misschien nu ook bent van jouw positie in de markt, verandering is uiteindelijk onvermijdelijk. Door hierop te anticiperen voorkom je het risico om marktaandeel te verliezen en blijft de omzet groeien.

Onze nieuwsbrief

Let’s keep in touch

Word je geraakt door wat je hier op de site leest over Innovatie, Transformatie, Value Proposition, Business Models, Sustainability, Disruption, Marketing, Automation en meer? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil samen transformeren!

Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief: