Sales Automation

Laat Sales niet aan het toeval over. Zorg dat je weet in welke fase van het aankoopproces de klant voor staat en automatiseer de tools die je kunt inzetten om een verkoop te genereren waarbij de behoefte van de klant centraal staat.

Know

Zorg dat je de aandacht hebt van jouw potentiële klant. Door zichtbaar te zijn daar waar zij zich bevinden. Laat hen zien wie jij bent en waarom het de moeite waard is om naar jou te luisteren.

Like

Vergroot de likeability – jouw aantrekkingskracht. Potentiële klanten hebben contact met jouw Brand doormiddel van jouw content en jouw mensen. Het werken aan de relatie staat hier voorop.

Trust

Terwijl jij jouw echt waardevolle inhoud levert ben je niet aan het verkopen maar baant jij de weg om uiteindelijk een product te verkopen dat gerelateerd is aan de inhoud. Je wilt echt vertrouwd worden

100% Customer Centric

De klant altijd centraal door gebruik van CRM

Om de effectiviteit van de Marketing-inspanningen te vergroten werkt Staal Business Transformation met een Customer Relationship Management systeem (CRM) dat alle informatie per klant gestructureerd opslaat in combinatie met een aantal vaste Marketing Tools die daar direct op aansluiten. Zo weet je altijd waar de potentiële klant zich bevindt in de Customer Journey en wat hij nodig heeft om te converteren tot klant. Een process wat bovendien grotendeels geautomatiseerd kan worden zodat jij daar zelf weinig omkijken naar hebt. Het is niet alleen voor bedrijven veel prettiger werken omdat je met minder tools en minder kennis een groter resultaat bereikt maar ook voor de klant. Deze ontvangt content, campagnes en advertenties die veel beter aansluiten bij zijn werkelijke behoeftes. Juist doordat we bij aanvang de Value Proposition maximaal hebben aangescherpt en de marketing uitingen grotendeels maatwerk zijn.

Populaire Sales Tools

E-Mail Templates

Bespaar tijd door de best presterende verkoop-e-mails om te zetten in sjablonen die je met jouw team kunt delen. Personaliseer ze met gegevens uit het CRM en druk op verzenden.

E-Mail Tracking

Weet op welk moment een lead een e-mail opent, zodat je precies op het juiste moment een follow-up kunt doen en sneller deals kunt sluiten. Geen giswerk meer maar altijd een perfecte timing.

Document Tracking

Stel een bibliotheek samen met nuttige verkoopcontent voor het gehele team, deel documenten rechtstreeks vanuit het CRM, krijg inzage in welke content deals sluiten en weet wat de vervolg stappen zijn.

Conversion Intelligence

Leg automatisch details van elk gesprek vast, zodat je het “waarom” achter de teamprestaties kunt ontdekken. Ontgrendel vervolgens coachingsmogelijkheden met AI-gebaseerde inzichten.

Call Tracking & Recording

Stel prioriteiten voor de verkoopgesprekken, voer en registreer gesprekken rechtstreeks vanuit de browser en log ze automatisch in jouw CRM voor maximale efficiëntie.

Contact Management

Krijg krachtige context over de mensen en bedrijven die je e-mailt, rechtstreeks in jouw CRM, Gmail of Outlook inbox. Tijdens een vervolgcontact heb je altijd voldoende aanknooppunten.

Wil je weten of jouw bedrijf wel insteekt op maximaal voordeel voor jouw klanten en dus maximale omzetverhoging?

Doe nu de Value Scan

Succes is geen toeval

Doe de Value Scan en steek in op een strategie die future-proof is

Wacht niet tot blijkt dat succes of verdere groei van jouw bedrijf of organisatie uitblijft maar doe nu de Value Scan van Staal Business Transformation. Gebaseerd op het Business Transformation Model. Met vragen over:

En krijg inzichtelijk welke verbeterpunten om aandacht vragen. Hoe zeker je misschien nu ook bent van jouw positie in de markt, verandering is uiteindelijk onvermijdelijk. Door hierop te anticiperen voorkom je het risico om marktaandeel te verliezen en blijft de omzet groeien.

Onze nieuwsbrief

Let’s keep in touch

Word je geraakt door wat je hier op de site leest over Innovatie, Transformatie, Value Proposition, Business Models, Sustainability, Disruption, Marketing, Automation en meer? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil samen transformeren!

Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief:

hbspt.forms.create({
region: “na1”,
portalId: “8828550”,
formId: “2f8857eb-e49e-4812-ba9d-94047c354f6e”
});

Share This