BENEFICIAL TRANSFORMATION CENTRE

Rolvaardigheden:

 

+ Transformatie Management

+ Project Management in de praktijk
   (voorbeeld training)

+ Inspirerend Leiderschap
   (voorbeeld training)

+ Coach Vaardigheden

+ Advies Vaardigheden

+ Mediator Vaardigheden

+ Facilitator Vaardigheden

+ Trainer Vaardigheden (train de trainer)

+ COACHING op het functioneren in een rol

Het effectief vervullen van een rol in een organisatie vraagt om de juiste competenties. Die zijn dikwijls niet "standaard" aanwezig bij een medewerker die een nieuwe rol krijgt. Het is daarom van groot belang dat die gewenste competenties goed in kaart worden gebracht en dat er adequaat in wordt getraind. In dit overzicht treft u een aantal voorbeelden aan van rollen waarvan de definitieve invulling wordt bepaald door de specifieke behoefte van de organisatie en de betreffende medewerkers. Altijd maatwerk dus, waarbij dikwijls enkele modules uit de Persoonlijke Vaardigheden of Teamvaardigheden een plaats krijgen. Zit de door u gezochte training hier niet bij, neem dan contact op, want we leveren altijd maatwerk.

Speciaal voor de farmaceutische industrie is een training Projectmanagement ontwikkeld om klinische studies beter te kunnen managen! Afgeleiden daarvan worden ingezet bij alle overige functies binnen klinisch onderzoek.

Alle programma's worden zorgvuldig op maat samengesteld, per organisatie, per doelgroep en per doelstelling. Dus ook per fase van het transformatieproces. Toch weten wij onze trajecten betaalbaar te houden door gebruik te maken van ons eigen cascosysteem. (meer over training)