BENEFICIAL TRANSFORMATION CENTRE

Onze Diensten:

 

Transformatie Management

Verbeteringen in een organisatie staan nooit op zich. Ze hebben, afhankelijk van de gewenste verbetering, meestal impact op meerdere aspecten van de organisatie. Dat wordt voor de transformatie zorgvuldig onderzocht en daaruit kunnen meerdere (deel)plannen ontstaan.(meer over transformatie)

Project Management

Wij zien projecten als tijdelijke, unieke opdrachten met een aanzienlijke hoeveelheid risico. Daarom hanteren we een methodiek die gebaseerd is op gemeenschappelijke ervaringen met collega's uit de hele wereld en van vele jaren, op IPMA-B niveau.  (meer over projecten)

Trainingen & Workshops

Alle programma's worden zorgvuldig op maat samengesteld, per organisatie, per doelgroep en per doelstelling. Dus ook per fase van het transformatieproces. Toch weten wij onze trajecten betaalbaar te houden door gebruik te maken van ons eigen cascosysteem. (meer over training)

Coaching / Supervisie / Intervisie

Coaching is het meest afgestemd op een persoonlijke behoefte. In een intakegesprek wordt die behoefte ge´nventariseerd en er wordt een coachplan opgesteld met concrete doelen. Toch worden ook onverwachte zaken ter plekke opgepakt en uitgewerkt. (meer over coaching+)

Mediation

De mediator haalt de lading van het conflict af en brengt de communicatie weer op gang. Door het herstellen van vertrouwen en respect kunnen partijen hun standpunten loslaten en oog krijgen voor elkaars belangen, zodat er ruimte ontstaat voor creativiteit. (meer over mediation)